2013. október 19., szombat

Rooftop prince

Joseon kor. Koronaherceg, koronahercegnő, eljegyzés, halál. Micsoda? Rögtön így kezdeni egy doramát? Miért is ne! 
A koronahercegnő váratlanul meghal, így a koronaherceg és három hűséges társa nyomozásba kezd. Ha ez még mindig nem elég arra, hogy megfogja a fantáziád...Bumm! Egy csavar!  Nem más, mint  az időutazás.  
De miért is olyan jó? Persze, a válasz mert koreai. De ha ettől eltekintünk azt hiszem a kiszámíthatatlanság, ami a legjobban megfogott benne.  Érdekes, izgalmas, játékos, szerelmes, és a vége? Sose gondolnád... Egyszerűen imádnivaló! 
Főszerepben Micky Yoochun (koronaherceg és a jelenben Tae Yong) és Han Ji Min( Park Ha és Bu Yong) játszik, joggal lehet az mondani, hogy tökéletes páros! A koronaherceg három hűséges társa(Lee Min Ho ( a kisebbik :D ), Choi Woo Sik és Jung Suk Won), akiktől aztán tényleg kifekszel a nevetéstől( lásd itt ). Aztán persze, kell hogy legyen ellenség is Tae Moo szerepében, Lee Tae Sung, aki azt hiszem a legnagyobb sokkot okozta nekem. Előzőleg a Playful Kiss-ben láttam, ahol pont az idióta, vicces szerep jutott rá, itt pedig a gonosz, komoly. Szóval ez az ellentét ébresztett rá, hogy milyen jó színész is ő. Végül a főbb szereplők közül Jung Yoo Mi-t nem említettem. Ő játssza Hong Se Na-t a jelenben, és Hwa Yong koronahercegnőt a múltban. Igen érdekes szerep, érdemes odafigyelni rá. 
Összességében én nagyon ajánlom a sorozatot, ha kedvet kaptál hozzá, akkor jó szórakozást! :) Fighting! :)


Szereplők:
Micky Yoochun-Yong Tae Yong/ Lee Gak
Han Ji Min-Park Ha/ Bu Yong
Lee Tae Sung-Yong Tae Moo
Jung Yoo Mi- Hong Se Na/ Hwa Yong

Srácok, szálljatok be hátra! :D






















Ha kíváncsi vagy nézd meg az előzetest:
http://www.youtube.com/watch?v=mKVTR5RyIgU

A dorama zenéjét is figyelmetekbe ajánlom, igen csak illik a történethez és az egésznek nagyon jó hangulatot ad! (hallgasd, hallgasd, hallgasd )

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése